outfit@2xtaske@2xxjewellery@2xceline-phantom@2xchunky-sweater@2xguldarmbånd@2xx-jewellery-bracelet@2x

Udgivet i samarbejde med X Jewellery

Jeg har altid været begejstret for den type smykker, som man selv kan være med til at personliggøre. Det startede allerede, da jeg var barn, hvor jeg fik en ankerkæde med tilhørende charms. Mange af pengene fra sparegrisen (eller rettere, sparepingvinen) gik til nye charms og jeg elskede at skifte rundt på dem og lave nye kombinationer.

Jeg er dog vokset lidt fra charms med delfiner og mariehøner, men jeg har til gengæld set mig lun på X Jewellerys armbånd, som lidt er en nyfortolkning af ankerkæden. X Jewellery har netop lanceret et koncept der hedder Made By You, bestående af en række links, der kan sammensættes på alle tænkelige måder og derved danne forskellige typer armbånd.

For en måneds tid siden, var jeg inde og lave mit eget armbånd hos X Jewellery og jeg kan love jer for, at jeg havde svært ved at beslutte mig. Det er jo kun fantasien der sætter grænsen og der var virkelig mange fine links. Jeg valgte en kombination af bronze- og khakifarvede links, som jeg personligt synes er perfekt her til efteråret og som sætter lidt farve på min ret skandinaviske stil.

Det smarte ved armbåndene er, at man altid kan skifte enkelte links ud og derved få et helt nyt look. Jeg kunne f.eks. godt forestille mig at skifte de khakifarvede links ud med nogle mørkebrune til vinter eller til links i ren bronze for et mere minimalistisk look. Man kan altså meget nemt sammensætte et armbånd efter sin egen personlige stil eller outfit.

I kan se alle variationerne og de pre-designede armbånd HER. Hvilken type links ville I gå efter, hvis I skulle sammensætte et X Jewllery armbånd? :)

//