instagram@2x

Follow me on Instagram HERE

Godmorgen piger! Jeg sidder i toget “as we speak” på vej til lufthavnen. Jeg skal til et photoshoot i Stockholm, hvor jeg skal skyde en film med Pierre Robert og fotograf Michael Falgren, så jeg skal med flyet her kl. 6.15. Puha, jeg duer slet ikke til at stå så tidligt op! Jeg bliver nok aldrig et A-menneske – apropos DETTE indlæg. ;) Her er et lille overblik over nogle af de seneste billeder fra Instagram. Husk også at følge med i dag @passionsforfashion, hvor jeg vil opdatere fra Stockholm. God dag, allesammen!

………………………………………………………………………………………………………………….

Good morning girls! I’m sitting in the train as we speak on my way to the airport. I’m going to attend a photoshoot in Stockholm with Pierre Robert and photographer Michael Falgren, so my flight leaves 06.15. I’m really bad at getting up this early! I will never become a morning person – speaking of THIS post. Here is a small overview of some of my latest Instagram updates. I will try to make some updates today from Stockholm, so don’t forget to follow me @passionsforfashion. Have a great day, everyone!

modeblog1