Indlægget er udgivet i samarbejde med Garnier Truly Blond

Som jeg har talt en del om her på bloggen, vil jeg gerne have min naturlige hårfarve tilbage og er derfor gået væk fra at farve hår. Før jeg fik farvet hår, var min egen hårfarve temmelig lys (se bare HER), da det om sommeren blev afbleget meget af solen i kombination med citrontricket. De sidste 3 års tid har jeg dog prøvet at undgå solens stråler, da jeg har fået nogle irriterende pigmentforandringer i ansigtet der blusser op, hvis jeg går ud i solen. Derfor har mit hår sjovt nok heller ikke fået meget sol, de sidste par år og det er derfor en del mørkere, end det plejer at være.

Jeg har længe gået og overvejet, om jeg skulle få lagt et par enkelte, diskrete lyse striber ind hist og her eller om jeg skulle prøve en blond spray, som jeg også gjorde for nogle år tilbage. Det kom derfor som kaldet, da Garnier skrev og spurgte, om jeg ville teste en blonderingsspray fra deres nye serie Truly Blond. Den afbleger kun håret meget svagt, som hvis man havde været en dag i solen. – Perfekt for en som mig, der ikke dyrker solen særlig meget. Man kan vælge at spraye hele håret eller bare enkelte udvalgte lokker.

Jeg brugte som sagt sprayen to gange med en uges mellemrum, da jeg ikke synes, det var blevet lyst nok efter første forsøg. Og sådan kan man jo selv bestemme, hvor lyst man vil have det. Man sprayer det i fugtigt hår og så lysner det håret over 2-3 dage. Man kan også vælge at føntørre håret, hvilket fremskynder processen. Jeg er meget positiv over resultatet – det er blevet en anelse lysere på en pæn og naturlig måde, som hvis jeg havde været en dag på stranden.

I forbindelse med Garniers nye Truly Blond serie, kører de en kampagne, hvor man kan tage et sjov test HER, der afslører ens “inner blond”. Når man har taget testen, kan man uploade en selfie på Instagram med hashtagget #GoTrulyBlond og et af følgende hashtags, som testen afslørede #BeachBlond #NaturalBlond #PlatinumBlond eller #ClassicHighlights. Vinderen modtager et gavekort til Nelly til en værdi af 1200 kr. Samt et års forbrug af en Truly Blond farve. :)

gariner-nutrisse-blond-spray@2x