[youtube width=”550″ height=”360″]http://www.youtube.com/watch?v=M4z90wlwYs8[/youtube]

Det er virkelig sjovt at se, hvordan moden har udviklet sig i løbet af de sidste 100 år. Hvordan vi de sidste 5-10 år for alvor har taget nogle af de tidligere tendenser op igen, som f.eks. 70’er trenden der stadig er noget af det hotteste. – Sidste år var det 90’er tendenserne man så overalt i gadebilledet. Det er også interessant at se, hvordan moden afspejler udviklingen af kvindebilledet generelt. Hvilken periode kan I bedst lide?

………………………………………………………………………………………………………………….

It’s really fun to see how fashion has developed over the past 100 years. How we the past 5-10 years have embraced previous tendencies again – like the 70ties trend which is the hottest of them all at the moment. It’s also interesting to see how fashion is reflecting the evolution of the image of women in general. Which period do you fancy the most?

modeblog1