etsy-essentials@2x

1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE, 9. HERE

Jeg har endnu engang været forbi Etsy. Når først man har klikket sig ind på sitet, går der hurtigt 2-3 timer, uden man ved af det. – En tidsrøver uden lige. ;) Jeg håber, I kan lide de ting, jeg har udvalgt. Jeg er personligt ret vild med både fødselsdagskortet og de rå papirsposer, som i øvrigt også ville være fine som potteskjulere. Se i øvrigt flere Etsy fund HER og HER.

……………………………………………………………………………………………………………………….

I have once again spent some time on Etsy. Once you have entered the site, you get captured by time and before you notice 2-3 hours have past by. I hope you like my picks. Personally, I am crazy about both the birthday card and the raw paper bags, which also would work very well for plants. Find more Etsy Essentials HER and HER.

modeblog1