ombrehair@2xddcamel-coat@2xankle-boots@2xquiltet-jakke@2xsort-frakke@2xstyling@2x
Efteråret er den årstid, jeg elsker allermest. Lyset er falmet og varmt, luften er frisk og bladene røde og gule. What’s not to love? Jeg var en tur på loftet i går for at finde efterårsfrakkerne frem. Det er altid lidt hyggeligt at dykke ned i gemmerne og opdage glemte skatte. Nogle kunne genbruges, mens andre måtte sendes i frakkehimmelen. :)

Jeg gennemgik desuden også bloggen for efterårsoutfits fra sidste år, som I kan se ovenfor. Jeg skal helt klart på jagt efter en ny frakke ala DENNE, som passer til nærmest alt i garderoben, da den nærmest er slidt op. Har I nogle gode bud?

………………………………………………………………………………………………………………………………

Autumn is my all time favorite season. The light is faded and warm, the air is fresh and the leaves are red and yellow. What’s not to love? I went to our ceiling last night to look for my Fall jackets. I definitely have to buy myself a new coat similar to THIS one, which can be combined with almost everything. Do you have any good suggestions? :) 

modeblog1