posters@2xsort-hvid-plakater

OUR NEW POSTERS

Vi har endelig fået nogle plakater op i entréen (se før-billeder HER). I kom med super mange gode forslag til, hvad vi kunne hænge op, men vi har simpelthen ikke kunne beslutte os. Som en midlertidig løsning, fandt vi disse billeder på Pinterest, som jeg netop har fået printet ud i stort format og hængt op.

Det har virkelig pyntet gevaldigt og den midlertidige løsning viste sig slet ikke at være så tosset endda, så de får lov at blive hængende. ;) Vi har også fået spejlet op på væggen (se bedre billeder HER), så nu mangler vi bare nogle knager, før rummet er helt færdig.

Der er sikkert mange der vil mene, at vores entré er lidt for hvid og minimalistisk, men jeg kan godt lide, at netop dette rum har et “roligt” udtryk, da det er samlingspunktet i lejligheden og udgangen til alle andre værelser. Der er faktisk ikke mindre end 6 døre i den lille entré.

linje-prikket@2x

Finally, we have got some posters for our entrance (see before pics HERE). Thanks for all your great advice on what to hang on the wall. We just couldn’t decide which posters to buy, so as a temporary solution, I found these pics on Pinterest and had them printet in a large version. 

It has really made a big difference and it turned out, that the temporary solution wasn’t that bad at all, so now we have decided to keep them. We have also added a mirror to the hallway (find more pics HERE), so now we just need some coat hooks before we’re done.  

There are probably many of you who would say that our hallway is a little too white and minimalist, but I like the fact that this particular room has a very calm and quiet expression, as it is the focal point of the apartment and from where you enter all other rooms in the apartment. There is actually no less than six doors in the small hallway.

modeblog