Ebay-goodies-@2x
1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE, 9. HERE

Jeg har endnu engang været på rov på Ebay og fundet en masse lækre sager. Jeg har netop selv klikket Iphone coveret hjem og overvejer også stærkt den sorte sweater og det grå computer sleeve. Hvis I er i tvivl om, hvordan man bruger Ebay, toldregler og meget mere, kan I læse min Ebay guide HER, hvor der er svar på det meste. Er der noget, I ikke kan leve uden? Se tidligere “Ebay Goodies” HER og HER.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

I have been surfing around Ebay and found some great bargains. I’ve just bought the gold phone cover and I’m highly considering to go for the black sweater and the grey computer sleeve as well. Is there something you can’t live without? See previous Ebay post HERE & HERE.

modeblog1