cool-cactus
PERFECT HOME FOR A CACTUS

Kaktusser er seje planter. Både hvad angår udseende og holdbarhed. Jeg tror dog også, at de skiller vandene. Da jeg var nede for at købe denne lille fætter, gik blomsterdamen helt i koma over, at jeg ville have en kaktus (ja, hende der solgte mig den, sgu – dog ikke ejeren af butikken). Hun kunne ikke forstå, at denne type stikkejavertus var blevet moderne og hun skulle aldrig i livet have noget at gøre med sådan én derhjemme. “Hold da op et humør” tænkte jeg, da jeg gik hjem med fætteren under armen pakket godt ind i brunt papir.

Der var dog noget om snakken, for jeg havde nærmest ikke nået at finde en plads til den, før jeg havde titusind bittesmå kaktuspigge over det hele. De var nærmest usynlige og før jeg vidste af det, havde jeg fået tørret dem rundt på hænderne og læberne. Av!

Så nu har den fået plads i en stor glaskuppel, hvor hverken klodsmajoren aka mig eller pilfinger 1 og 2 aka min niece og nevø kan komme i karambolage med den. Jeg synes faktisk, det ser ret fint ud, hvis jeg selv må sige det. Hermed er tippet givet videre til de af jer, der har en kaktus derhjemme. – Find i øvrigt mere inspiration til, hvordan man kan bruge kaktusser i indretningen HER.

linje-prikket@2x

Cacti are tough plants. Both in terms of appearance and durability. I think, however, they stand the waters. When I went down to buy this little fellow, the assistant in the flower shop went totally crazy (yes, the one who sold it to me – however, she wasn’t the owner of the shop). She couldn’t understand how this type of plant had become trendy and she almost wouldn’t touch it, when I handed it over to her. “Wow, what a mood” I thought, as I walked home with this little fellow under my arm well wrapped in brown paper.

However, there was some truth in it. I hardly had time to find a place for it, before I had ten thousands of tiny cactus spines all over myself. They were almost invisible and before I knew it, I had them on my hands and lips. Ouch!

So now I have found the perfect spot for the cactus. All safe in a glass dome where neither clumsy me or tamper 1 and 2 aka my niece and nephew can reach it. I actually think it looks pretty cute, if I may say so myself. Just a small tip, if you have a cactus at home. – Find more inspiration on how to add cacti in the home decor HERE.
modeblog