birthday-ideas@2x
Min fødselsdag nærmer sig med hastige skridt og i år har jeg besluttet mig for at gøre lidt ekstra ud af det. Der er tradition for i min venindegruppe at holde fest, drikke drinks og tage i byen, når der er fødselsdag, men lige i år har jeg lyst til at gøre det lidt anderledes.

Det skal være en rigtig pigefødselsdag, som da man var barn med masser af lyserøde ting, kager og bobler. Den røde saftevand bliver dog erstattet med rosé og kagemanden med muffins – you get the picture. Jeg har været i Søstrene Grene og rippet dem for fest og ballade og har også haft gang i hjemmelavede invitationer. Som skal sendes med sneglemail, of course. Tænk engang, jeg glæder mig helt til at blive 28. Det er ikke engang uhyggeligt. ;)

linje-prikket@2x

My birthday is just around the corner and this year I decided to make something extra out of it. There is a tradition in my circle of friends to throw a party, have drinks and then go to a disco when there’s birthday, but just this year, I want to make it a little different.

It’s going to be a very girly birthday like when you were small with lots of pink stuff, cakes and bubbles. The red juice will be replaced with rosé and the muffin man with muffins – you get the picture. I have been around town and found a lot of festivities to decorate my home with and also have made some cute invitations myself. Posted by snail mail, of course. I am actually looking forward turning 28. It doesn’t even feel scary. ;)

kagepynt@2xfødselsdagsinvitation@2xflagranke@2x