hotel-paradis-parishotel-view-eiffel-tower

A GREAT START OF THE DAY

God formiddag fra Paris. Solen skinner og himlen er blå, så det kunne ikke være bedre. Christoffer og jeg har som sagt været sammen i 10 år i dag, så det skal fejres her i Paris. Her til formiddag står den på lidt shopping og sightseeing i Marias kvarteret og i aften har Christoffer forberedt et eller andet, som jeg ikke må få noget at vide om. Glæder mig meget til at finde ud af, hvad der skal ske. :) God fredag, allesammen.
linje-prikket@2x
Good morning from Paris. The sun is shining and the sky is blue, so it couldn’t get any better. Christoffer and I have been together for 10 years today, so we are celebrating it here in Paris. This morning we’re going to visit the Marias district and tonight Christoffer has some plans for us, which I don’t know what is. I’m very excited. :) Have a great Friday, everyone.

modeblog