cashmere-bukser-cashmere-pants

IT’S FRIYAY

Yay… Så blev det fredag! Jeg har taget forskud på weekenden og er hoppet i hyggetøjet her til eftermiddag. Det første jeg gør, når jeg kommer hjem, er altid at tage smykkerne af, smide de stramme jeans og hoppe i de bløde af slagsen. Jeg elsker også, når jeg kan slippe afsted med at have blødt tøj på en hel dag som HER. :) I aften står den på datenight med Christoffer. Jeg har købt ind til god mad og så har vi snakket om at starte på at se en serie. Ren afslapning oven på en travl uge. Det er virkelig det bedste jeg ved. Har I nogle anbefalinger til gode serier? Jeg er ikke så opdateret på det område.

linje-prikket@2x

Yay… So it’s Friday! I have anticipated the weekend and jumped into my comfy clothes this afternoon. The first thing I do when I get home, is always to take off my jewelery, my skinny jeans and put on some soft clothes. Tonight Christoffer and I have planned a date night. I have bought some delicious food and then we are have talked about watching some series. Pure relaxation on top of a busy week. Do you have any recommendations for a good series? :)

ryatæppe ellos

Jeg har også planer om at læse mig igennem det nye Elle denne weekend. Jeg køber magasiner lidt for sjældent, men jeg ved ikke noget bedre end at bruge et par timer på at læse blade og høre “Mads & Monopolet” på P3 lørdag formiddag. Der følger faktisk også et boligblad “Elle Decoration” med denne måned. Blot et lille tip :)

linje-prikket@2x

I also plan to read the new Elle this weekend. I buy magazines little too rare, but I really love to spend a few hours Saturday morning with some magazines while listening to the radio. Sometimes it’s nice to read a physical magazine instead of always sitting in front of the computer.

ox-demarq-bord

Hvis I ikke har nogen planer i morgen, kan jeg anbefale at tage et smut i Dyrehaven, hvor der afholdes den årlige “Dragedag”. Folk kommer fra hele Sjælland og sætter de mest farvestrålende og unikke drager op. Det er klart et besøg værd! Jeg tror selv, at jeg skal et smut forbi.

linje-prikket@2xIf you live in Denmark and don’t have any plans tomorrow, I can highly recommend you to visit Dyrehaven tomorrow. Every year they are hosting a “Kite day” where people come from all over Zealand to put up colourful and unique kites. Such a beautiful sight.
modeblog