instagram-who-to-follow
{Follow me on Instagram HERE}

Det er bare lidt sjovere at dele billeder på Instagram, når man er ude at rejse, hvor alt er nyt og spændende. Det blev til en hel del i sidste uge fra skønne Paris. Der er simpelthen så smukt om efteråret, hvor alle træerne er gule og røde. Christoffer og jeg brugte en hel dag i Jardin du Luxembourg, som ovenstående efterårsbilleder er fra. Parken er virkelig værd at aflægge et besøg – der er virkelig en dejlig stemning, hyggelige caféer, isbutikker, tennisbaner og springvand hvor mindre børn (og barnlige sjæle) sejler med små både. I er mere end velkomne til at følge med på Instagram HER, hvis det skulle have interesse. God weekend når I kommer så langt.

linje-prikket@2x
It’s just a bit more fun to share lots of pics on Instagram when your traveling. Everything just seems much more interesting which also was the case last week, when Christoffer and I went to Paris. I just love Paris during Fall where all the trees are red and yellow! I almost couldn’t believe my eyes in Jardin du Luxembourg where Christoffer and I spent a whole day. So beautiful! I just love that park! You definitely have to pay it a visit, if you stop by Paris some day. You’re more than welcome to follow me on Instagram HERE, if you feel like it. Have a wonderful weekend, babes!

modeblog