ebay-goodies
1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE & HERE, 8. HERE, 9. HERE

Der er som sagt ikke længe til min fødselsdag, hvor den står på lyserødt pigetema (se mere HER). Jeg har derfor været et smut forbi Ebay, for at se hvad de havde af festartikler til lejligheden. Jeg håber, I også kan lade jer inspirere til næste fest eller måske bryllup? Hvis I er i tvivl om, hvordan man bruger Ebay, toldregler og meget mere, kan I læse min Ebay guide HER, hvor der er svar på det meste. Se tidligere “Ebay Goodies” HER, HER og HER.

linje-prikket@2x
My birthday is just around the corner, and as I told you, I have chosen to celebrate it with a very girly birthday theme (read more HERE). I have therefore been surfing around Ebay, to see what kind of party supplies, they had for the occasion. I hope you can get inspired for your next party or perhaps wedding? See some of my latest “Ebay Goodies” HEREHERE and HERE.

modeblog