diy-lampe-lindsey-adelman

Indtil videre har vores kommende spisestue fungeret fint til opbevaring af malergrej, maskiner osv., men det er efterhånden gået hen og blevet et “alt-det-vi-ikke-ved-hvor-skal-ligge-rum”. Det er altså farligt at have sådan et rum. Men også ret praktisk. Når man skal have gæster, kan man på 1-2-3 smide alt rod ind i rummet, lukke døren og vupti – så er hytten ryddet. Sådan næsten. :)

Men nu skal roderummet altså forvandles til spisestue. Derfor er Christoffer og jeg, nok mest mig, på udkig efter en fin loftslampe. Det er altså ikke helt nemt at finde. Jeg synes godt man kan sige, at lamper er boligindretningens svar på modeverdenens tasker og sko – toppen af islagkagen som virkelig kan løfte det hele. Det kan derfor virkelig være svært at finde de helt rigtige, som også kan betales.

Det var faktisk Christoffer der fandt frem til denne overdrevet seje lampe. Den er lavet af den anderkendte lampedesigner Lindsey Adelman, hvis lamper er så svinedyre, at de næsten er umulige at komme i nærheden af. Heldigvis har hun været så flink at udarbejde en DIY guide til ovenstående lampe, der prismæssigt kommer nærmere os almindelige dødelige. Man kan endda købe et kit til at lave den lige HER til 170 dollars. Selv med told og importgebyr bliver prisen ganske rimelig for så fin en designerlampe, så vi overvejer stærkt, om vi skal klikke den hjem. Man kan selv justere og customize den, som man lyster. Hermed er tippet givet videre. Hvad synes I om den? Tror I den kunne være fin at hænge HER?

linje-prikket@2x
Christoffer and I have for a long time been looking for the perfect lamp for our dining room and we might think, that we have found the right one. The other day Christoffer stumbled upon this one from Lindsey Adelman, which you can make yourself for 170 dollars. It’s actually a really good price for such a pretty designer lamp, if you ask me. She has developed a kit, so you can collect it, adjust it and customize it yourself. Just a small tip. Have a lovely weekend, girls.

Pictures borrowed from Lindsey Adelman