josefinehj

MY LATEST INSTA CRUSH, JOSEFINEHJ

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg er vild med Instagram. Jeg kan bruge timer på bare at kigge på inspirerende profiler. Mit seneste insta crush er Josefinehj. Hun er faktisk lillesøster til Linette, som viste sin garderobe frem HER tidligere på ugen. Jeg elsker hendes univers, hendes måde at tage billeder på og de små drømmende tekster, hun altid tilføjer under sine billeder. Jeg har faktisk lokket hende til også at vise sin garderobe frem på bloggen, så det kan I godt glæde jer til. Har I nogle anbefalinger til inspirerende Insta profiler? :) Del gerne! Se i øvrigt mit sidste Insta crush HER.

linje-prikket@2x

It is no secret that I love Instagram. I can spend hours looking at inspiring profiles. My latest insta crush is Josefinehj. She is little sister of Linette Haaning Jensen, who showed her wardrobe earlier this week HERE. I love her universe, her way of taking pictures and the little dreamy lyrics, she always adds to her photos. I actually convinced her to show her wardrobe, so stay tuned. Do you have any recommendations for inspiring Insta profiles? :) Please share! Btw, see my previous Insta crush HERE.

modeblog