Christoffer og jeg har nu været kærester i 10 år. Det føles altså ret vildt, når jeg sådan skal skrive det med bogstaver. Over en tredjedel af vores liv, har vi brugt sammen. Vi var kun store børn, da vi mødtes. Vi valgte studieretning, flyttede hjemmefra, fik nye venner og veninder, fandt os selv, udviklede os – alt dette sammen. Christoffer flyttede ind hos mig og vi har nu (surprise) købt lejlighed.

Det har til tider været lidt en udfordring at udvikle os i samme retning. Det har været vigtigt for os, ikke at glemme hinanden, selvom vi laver sindssygt mange ting hver for sig og begge har gang i hver vores karriere. Det er vigtigt at huske at sætte tid af til hinanden og være lidt spontane i hverdagen. Her kommer tre hyggelige idéer til, hvad man kan lave med sin kæreste. Man skal jo ikke glemme at date, selvom man har været sammen længe. ;)

…………………………………………………………………………………………………………………………………

Christoffer and I have now been together for 10 years. It feels pretty crazy to write it down in words. Over a third of our lives, we have spent together. We were just big kids when we met. We left home, began our studies, got new friends, found ourselves, developed us – all of this together. Christoffer moved in with me and we have now (surprise) bought an apartment together.

It has sometimes been a bit of a challenge to develop us in the same direction. Nevertheless, it has always been important for us not to forget each other even though we do many things separately and both are busy with our own careers. It is important for us to remember to make time for each other and to be a little spontaneous in our everyday life. Here are three cozy ideas on what to do with your boyfriend/girlfriend. Just because you have been together for a while, you shouldn’t stop dating each other. ;)

cafepixie-burger-godeburgerkbh-modeblog-københavn-café-hyggelig-østerbro

Tag ud og få en burger og smut derefter en tur i Comedy Zoo. Christoffer og jeg er begge ret store fans af Comedy Zoo – det er lidt anderledes end at gå i biffen og så koster det nærmest det samme. :) Hvis man bor i Københavnsområdet kan jeg varmt anbefale burgeren på Café Pixie på Østerbro. Mums!

linje-prikket@2x
Go grab a burger at a local café and afterwards go watch some kind of comedy. Christoffer and I are both fans of comedy, as it makes you in great mood and because it’s a little different than just going to the cinema. If you live in Copenhagen, I can highly recommend you to try the burger at Café Pixie. Yum!

tapas
Lav en omgang tapas og træk en flaske vin op – gerne på en helt almindelig hverdagsaften. Find f.eks. et lidt anderledes sted at spise den. Vi går ofte op på taget af vores lejlighedskompleks med et tæppe, hvis vejret tillader det, eller tager ned i Nordhavn og sidder ved vandet, men skovtur på stuegulvet er altså også lidt hyggeligt. ;)

linje-prikket@2xMake a big plate of tapas and open up a bottle of wine – also on those ordinary weekday evenings. Find a slightly different place to eat it. We often go to the roof of our apartment with a blanket, if the weather allows us, but a picnic on the floor of the living room is also quite cozy. ;)

dyrehavenpink-frakke@2x

Tag en tur i skoven eller Dyrehaven. Det er som om, man bare taler bedre sammen, når man går tur. I øjeblikket er der simpelthen så smukt i skovene med alle de røde og gule blade. Det kan man da kun blive glad i låget af. Tip: tag en kande kaffe/the/varm kakao med og lad mobilerne blive hjemme.

P.S. I må hellere end gerne tilføje idéer til kærestedates i kommentarfeltet. ;)

linje-prikket@2x

Take a walk in the forest. It’s as if you just have some better conversations when you walk. At the moment it is simply so beautiful in the woods with all the red and yellow leaves. It can only make you happy. Tip: take a pot of coffee/tea/hot chocolate with you and leave the mobiles at home.

P.S. Feel free to share your best date ideas in the comment field. ;)