hvisk-rabatkodeThis blog post is published in collaboration with Hvisk

Det var dejligt at se, I var så mange, der havde lyst til at deltage i konkurrencen forleden, hvor I kunne vinde et valgfrit smykke fra Hvisk. Desværre var der kun én heldig vinder, men som et plaster på såret, har jeg fået mulighed for at give jer en rabatkode, der giver 20% på hele sortimentet på webshoppen – pånær deres 14 karat guldsmykker, som er nedsat med 10%. Ikke dårligt, vel? ;) Jeg synes selv, det er en ret good deal, da deres smykker i forvejen er ret budgetvenlige. Jeg har desuden fået lov at få mit eget lille smykkesite hos Hvisk HER, hvor jeg har udvalgt nogle favoritter. Håber I kan lade jer inspirere. ;) Rabatkoden er “CELEBRATING20” gælder til og med på søndag d. 1. november. Happy shopping.

linje-prikket@2x
It was great to see that so many of you participated in the giveaway the other day, where you could win an optional piece of jewelry from Hvisk. Unfortunately, there was only one lucky winner, but as a consolation, I have now been able to give you a 20% discount code which is valid on all products on the webshop – except for their 14 carat gold jewelry, which is reduced by 10 %. Not bad, right? ;) I think that’s a pretty good deal, since their jewelry are already very budget friendly. I have also had the fortune to get my own jewelry site at Hvisk HERE, where I have selected some favorites. Hope you can get inspired from my picks. The discount code is “CELEBRATING20” and is valid until Sunday the 2st of November. Happy shopping. ;)
modeblog