birthday-invitation-home-made@2x
MY HOMEMADE BIRTHDAY INVITATIONS

Jeg kan godt savne lidt, at man aldrig modtager rigtige breve længere. Pånær fra de instanser der vil have penge ud af én. Dem kunne jeg godt være foruden. ;) Da jeg har fødselsdag inden længe, benyttede jeg lejligheden til at lave nogle girly invitationer i Photoshop (de skulle jo passe til det pink tema) og tog derefter hen og fik dem printet på noget kraftigt papir. De blev faktisk ganske fine, hvis jeg selv må sige det.

linje-prikket@2xI thinks it’s a little sad, that that you never receive real letters anymore. As my birthday is coming up, I took the opportunity to make some girly invitations in Photoshop a few weeks ago (they should fit the pink theme) and afterwards I had them printed on some heavy paper. They actually turned out pretty cute, if I may say so myself. ;)

birthday-party-invitation@2xfødselsdagsinvitation-hjemmelavet@2x