kisses

Først og fremmest vil jeg sige tusind mange tak for jeres respons på indlægget omkring hudproblemer i går. Det var virkelig grænseoverskridende for mig at lægge ud i cyberspace, så jeg er yderst taknemmelig for, at I tog så godt imod det. ;) Jeg blev ret overrasket over at læse, hvor mange af jer, der har været igennem sammen mølle som jeg. Det er rart at vide, at man ikke er den eneste, der først i voksenalderen, begyndte at lide af akne.

Det er dejligt, når vi kan hjælpe hinanden, dele ud af historier og erfaringer og blive lidt klogere på, hvordan man får bugt med urenhederne – vi er jo alle forskellige, så hvad virker for nogen, fungerer ikke for andre. Det er derfor super relevant at høre jeres forskellige vinkler. Og ikke mindst at få sat fokus på emnet.

Det er som om, det ikke er så forfærdeligt at lide af, når man ved, at der er mange andre i samme båd. Det er også lidt nemmere at leve med, hvis man ved, at der er en udvej. Jeg var næsten ved at opgive håbet på et tidspunkt, men nu har det altså snart været væk i et lille års tid. So hang in there! ;) Jeg har læst hver eneste kommentar igennem og det er virkelig overvældende og inspirerende at læse – skal nok få svaret på alle jeres spørgsmål i aften. Jeg har virkelig optur over, at I er så engagerede og deler ud af jeres erfaringer. I er verdens bedste læsere.