bedroom inspiration
LOVE THE BEDROOM VIEW IN THE NIGHT

Jeg elsker virkelig vores lille hule af et soveværelse. Når man sidder i stuen (se billeder af den HER), kan man gennem døren ane et glimt af det. Der er et helt specielt, roligt lys derinde og jeg glæder mig altid lidt til, at jeg skal i seng. Selvom det ofte ender med at blive temmelig sent. ;) I må sove godt, allesammen! Jeg vil hoppe til køjs.

linje-prikket@2x
I really love our cosy little bedroom. When sitting in the living room (see pics of it HERE), you can through the door get a glimpse of it. There is a special, quiet light in there and I am always looking a little forward to go to bed. Even though I always go to bed very late. ;) Good night and sleep tight, everyone. I will hit the sack. 

soveværelse inspirationdream-on-dreamer-lampe
modeblog