ebay-goodies1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE,  7. HERE, 8. HERE, 9. HERE

Ebay er en tidsrøver uden lige. Der er simpelthen så meget bras på det site, at det halve kunne være nok. Det kan derfor tage en del tid at finde frem til guldet. Man skal ligesom vide, hvad man leder efter – ellers ender man hurtigt på afveje, som det f.eks. skete for mig her til aften. Se f.eks. denne skøre tingest jeg faldt over, haha! Seriøst? Nogen gange undrer jeg mig over, hvad der rent faktisk kan sælges. Anyway, jeg har prøvet at junglere uden om næsedispensorer og andre mærkværdigeheder og fundet frem til dette lille sortiment af Ebay goodies. ;) Jeg håber, I kan lide udvalget. Jeg har selv klikket Iphone coveret hjem.

linje-prikket@2x
Ebay is such a big time consumer! There are so much crap on that sitet, so it takes time to find the hidden treasures. You really have to know, what to look for – otherwise you quickly end up finding very weird stuff like this crazy thingy, that I stumbled upon tonight, haha… Seriously? Sometimes I wonder what can actually be sold. Anyway, I also found these lovely goodies which I hope you’ll like. I’ve just bought the Iphone cover myself.
modeblog