be-fashionable-smykker

1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE, 9. HERE, 10. HERE, 11. HERE, 12. HERE, 13. HERE, 14. HERE, 15. HERE, 16. HERE, 17. HERE, 18. HERE, 19. HERE, 20. HERE

Jeg har en rigtig dejlig nyhed at dele med jer denne skønne og solrige søndag. I samarbejde med Be-Fashionable har jeg nemlig fået mulighed for at give jer en 15% rabatkode, som gælder på HELE deres webshop. De har virkelig mange fede mærker – alt fra Line & Jo, Stine A, Maria Black, Anni Lu og Marlene Juhl Jørgensen til Pico, Pernille Corydon, Rebekka Rebekka og mange, mange flere – faktisk har de alt, hvad et smykkehjerte kan begære. Man kunne passende benytte lejligheden til at få et par jule- eller adventsgaver i hus. De bytter nemlig alle ordrer mærket “gave” i notatfeltet frem til d. 4/1-2016. Rabatkoden er “FASHION” og gælder fra i dag søndag til og med onsdag d. 11. november. I kan finde hele udvalget HER. Happy shopping.

linje-prikket@2x
I have wonderful news to share with you this beautiful and sunny Sunday. In collaboration with Be-Fashionable I have the pleasure to give you a 15% discount code, which applies on all products on their webshop. They really have many cool brands – everything from Line & Jo, Stine A, Mary Black, Anni Lu and Marlene Juhl Jørgensen to Pico, Pernille Corydon, RebekkaRebekka and many more – in fact, they have everything that a jewellery lover may desire. You can also use the opportunity to buy some early Christmas presents. They exchange all orders marked as a “gift” in the comment field until the 4th of January 2016. The discount code is “FASHION” and applies from today Sunday until Wednesday the 11th of November. You can find the entire selection HERE. Happy shopping. 

SPONSORED BY BE-FASHIONABLE