ecco-sneakers

{IN COLLABORATION WITH ECCO}

Jeg stod bagerst i køen, da der skulle udleveres fødder i himlen. Dem jeg fik er nemlig både platfodede og har knyster. Hvor er retursedlen, om jeg må bede? Det er til stor frustration, når jeg skal købe sko, hvor der både skal være plads til knyster og bare en smule støtte i. Og så må de, ikke desto mindre, gerne være pæne at kigge på.

Min mor har i mange år foreslået, om jeg ikke skulle have et par Ecco sko. Ecco laver jo som bekendt, sko der er gode at gå i. Gennem mine teenageår var Ecco, for mig, lig med sko ala min farmors ergonomiske, rundsnudede, hvide lædersko og jeg gav dem derfor ikke mange chancer, når min mor hev mig med ind i diverse skobutikker for at kigge på et par.

Jeg må dog trække udtalelsen tilbage, for hold da magle hvor har Ecco oppet sig de seneste par år. Skoene her har jeg personligt udvalgt fra Eccos nye Intrinsic kollektionen, som landede i butikkerne d. 3. november. Jeg har seriøst aldrig ejet et par sko, der var så behagelige at have på. De har en formstøbt sål, som giver masser af støtte og materialet over foden er så blødt, at der ikke er noget der klemmer. Ikke mindst er det virkelig en pæn sko og det er trods alt den allervigtigste faktor for mig, hvor banalt det end lyder. Ellers får jeg dem bare ikke på, uanset hvor behagelige de må være.

Jeg stylede dem forleden med et rimelig simpelt outfit i form af skinny jeans, en hvid T-shirt (apropos DETTE indlæg) og en læderjakke. De satte lige prikken over i’et. ;) Det havde jeg for 10 år siden, aldrig troet jeg skulle sige. High five Ecco! ;) I kan finde hele kollektionen HER.

linje-prikket@2x

I stood back in the line, when feet was delivered in heaven. The ones I got are both flatfooted and have bunions. Where is the return note, if I may ask? Therefore, it’s quite challenging for me to buy shoes.

My mother has for a long time suggested, that I should get a pair of Ecco shoes. Through my teenage years, Ecco was a brand I associated with my grandmom and I therefore didn’t give them many chances when my mother pulled me into various shoe stores to look at a pair.

However, I have to retract that statement since Ecco’s designs certainly have developed noticeable the past few years. I have personally selected these cool sneakers from Ecco’s new Intrinsic collection, which landed in stores the 3rd of November.

I have seriously never owned a pair of shoes that felt so comfortable. They have a molded sole that provides plenty of support and the material of the foot are so soft that there is no squeezing at all. Not least, it is really a cool pair of shoes and it is after all the most important factor for me, how trite it sounds. Otherwise, I just never put them on, no matter how pleasant they may feel.

I styled them the other day with a simple outfit consisting of skinny jeans, a white T-shirt (apropos THIS post) and a leather jacket. They just added the icing on the cake. ;) 10 years ago I never thought I would say this. High five Ecco! ;) You can find the entire collection HERE.

ecco-løbeskoecco-fritidsskoecco-trainersecco-2015
modeblog