hvordan-piller-man-et-granatæble
IT’S EASY PEASY

Jeg elsker granatæbler. De er friske, sprøde og kan bruges i mange forskellige opskrifter. Jeg bruger dem ofte som drys på morgenmaden som HER eller i salater. Det kan dog blive et farligt grisseri, faktisk næsten ligne et massakre, at pille sådan ét, hvis man ikke kender teknikken. Der er flere måder at gøre det på, men jeg har med tiden fundet frem til en løsning, jeg synes fungerer bedst.

Man starter helt enkelt med at skære toppen af. Derefter skærer man lodrette snit i granatæblet – forsøg så vidt muligt at ramme de hvide hinder mellem granatæblekernerne, så færrest går i stykker. Derefter puttes det i en skål med vand, skilles ad og kernerne kan nu nemt pilles ud. Fordelen ved vandskålen er, at man undgår røde stænk på tøjet og at kernerne lægger sig på bunden, mens det hvide af granatæblet flyder ovenpå, så kernerne nemt og hurtigt kan sorteres fra. Vupti! ;)

linje-prikket@2xI love pomegranates. They are fresh, crisp and can be used in many different recipes. I often use them as a topping for breakfast like I did HERE or in salads. However, it can be a messy affair to deseed a pomegranate, if you do not know the technique. There are several ways to do it, but I eventually found a solution that I think works best.

You simply start by cutting the top off. Then you vertically cut the pomegranate open – try as far as possible to hit the white obstacle between the cores, so that the pomegranate seeds don’t break. Then put it in a bowl with water, separate it gently and then deseed the pomegranate. The advantage of the water bowl is to avoid red splashes on your clothing. It’s easy peasy.

modeblog