springvand-paris

Det famøse bloggerliv: vasker fulgeklat af læderjakke i parisisk springvand. “Hallo, hvor er min assistent?”. I kan nok forestille jer, hvordan Christoffer stod flad af grin bag kameraet og tog dette billede. Én time efter trådte han selv i en hundelort. 

I er aldrig blege for at give et par rosende ord med på vejen, når jeg poster outfitbilleder. I er altså søde. Min egen hær af selvtillidsboostere. Jeg ville ønske, at jeg havde mulighed for at give lidt igen. – Hvis jeg ellers kunne se jer. Til gengæld får I her et indblik i nogle temmelig skøre og mindre heldige fraklip – the struggle is real. ;) Find i øvrigt flere “outtakes” HER og HER.

linje-prikket@2x
You are never afraid of giving me compliments, when I post outfit pictures. You are so sweet. My own army of self-confidence boosters. I wish that I had the opportunity to give something back to you. In return you here get an insight into some pretty crazy and ugly outtakes – the struggle is real. ;) Find more outtakes HERE and HERE.

grå-rakke

“Hey, min jakke kan også bruges som Superman kappe”

lange-støvler

Det kan være svært at holde masken, når Christoffer står bag linsen og ligner et meget koncentreret enøjet monster.

takeout

Øver mere…..Gangnam style?

shearling-coat
Ikke flere sjusser til den dame

stribet-bluse

Praktiserer langspyt i Fælledparken.. – Eller noget i den stil ;)

modeblog