H&M-skjorte
Jeans/Sandro, shirt/H&M, belt/Iro, boots/Mango

Nogen gange føles et par skinny jeans og en hvid skjorte som det eneste rigtige. Simpelt og “safe”. Skjorten er af nyere dato og fra H&M’s Trend linje. Jeg kan ret godt lide de små flæsedetaljer, som har en vintage-vibe over sig. It’s all in the detail, som man siger. Nu vil jeg hoppe i seng i ordentlig tid for en gangs skyld… Når jeg vågner i morgen, er jeg nemlig blevet et år ældre, så jeg må hellere få min skønhedssøvn. ;) Nat nat, allesammen.

linje-prikket@2x
Sometimes a pair of skinny jeans and a white shirt feels like the only right thing to wear. Simple and safe. I bought the shirt recently from H&M Trend. I really like the little frill detailing, which has a vintage vibe to it. It’s all in the detail, as the saying goes. Now I will go to bed… When I wake up tomorrow, I have become one year older, so I better get my beauty sleep. ;) Nighty night, everyone.

modeblog