grå-sweaterhair-volume
Jeg har hørt, at man kan have såkaldte “fældeperioder”, men jeg synes godt nok, der er blevet tyndet gevaldigt ud i lokkerne det sidste halve års tid. Jeg kan tømme en hel børste hver eneste dag. Har I oplevet det? Jeg ved godt, at jeg ikke skal brokke mig, for jeg har stadig et forholdvist tykt hår, men det er tyndere en det nogensinde har været. Min veninde fortalte mig om dette kosttilskud “Hair Volume” fra Matas, som havde hjulpet hende rigtig meget. Nu giver jeg det et forsøg. Er der nogen af jer, der kender til det? Eller i det hele taget har gode tips til at få et sundt og tykt hår? :)

linje-prikket@2x
I have heard, that you may experience some periods in your life, where you hair tends to trap, but I really think that my hair has gotten much thinner the last six months or so. I can empty an entire hair brush every day. Have you experienced that too? I know, that I should not complain, since I still have relatively thick hair, but I’ve just never experienced this before and it’s really annoying. My friend told me about this dietary supplement called “Hair Volume”, which had helped her a lot. So now I’ll give it a try. Do you have some good tips to get a healthy and thick hair? :)

modeblog