morgenmadsbakkemorgenmad-på-sengen-morgenbakke
IT’S MY BIRTHDAY

Jeg blev vækket af Christoffer i morges, der serverede morgenmad på sengen og sang fødselsdagssang. En bedre start på mit otteogtyvende år, får jeg vist ikke. ♡ Jeg fik den smukkeste kjole fra Iro af ham – skal nok vise den senere. Nu står den på lidt arbejde, inden jeg får min mor på besøg. Vi skal ud og spise frokost og kigge lidt butikker. Kan I have en rigtig dejlig fredag, allesammen!

linje-prikket@2x
Christoffer woke me up this morning with breakfast in bed and a birthday song. I couldn’t have wished for a better start of my twenty eight birthday. He gave me the prettiest dress from Iro – I promise to show it to you later today. Now I have some work to do, before my mom comes over for lunch. Have a wonderful Friday, everyone!

modeblog