gratis-strikkeopskrift

Sweater/mom’s homemade (find free knitting pattern HERE), jeans/Sandro, boots/Mango, coat/Inwear

Jeg er virkelig blevet glad for min nye strik, som min søde mor har lavet til mig (find opskriften HER). Den er simpelthen så blød og lun og pepper ligesom det hele lidt op på grå og kølige efterårsdage. Jeg har da ellers været meget sød i år, vejret taget i betragning, synes I ikke? ;) Her står den på fødselsdagsfejring både lørdag og søndag, så jeg har travlt med at få styr på de sidste detaljer. Hvad har I af planer i weekenden?

linje-prikket@2x
I’ve become really fond of my new sweater which my mother made for me (find a free knitting pattern HERE). It’s so soft and warm and at really cheers up those grey Autumn days. Otherwise, it seems like I’ve been good this year, if you look at the weather, don’t you think? :) I’m having birthday guests over both Saturday and Sunday, so I’m busy tonight making everything ready. What are you plans for the weekend?

mango-ankelstøvlerstriktrøjeefterårstriktrøje-hjemmestrik
modeblog