iro-dress
GOT THIS BEAUTIFUL DRESS FOR MY BIRTHDAY

Her er den så. Kjolen jeg fik i fødselsdagsgave af Christoffer. Han kan altså det med gaver – apropos tasken HER. Han bider mærke i de ting, som jeg kigger særligt efter i butikkerne, eller hvis jeg tilfældigt får nævnt noget for ham, som jeg overvejer at købe. Han går virkelig op i at finde gaver, som jeg bliver glad for – som f.eks. ringen HER, som han fik en veninde til at købe med hjem fra London til min 24-års fødselsdag. Så sødt! ;)

I dette tilfælde havde han lagt mærke til, at jeg ofte brokkede mig over ikke at have nogen fine kjoler at tage på, når vi skulle til fest, fødselsdag eller lignende, som også kunne bruges til sorte strømpebukser. Det går altså lige i hjertet, når han husker sådan noget. ;) Han er ikke typen, der giver blomster hver uge. Langt fra. Jeg tror faktisk, jeg kan tælle det på to hænder på de ti år, vi har været sammen, men det er hurtigt glemt, når han lægger så meget tanke i andre gaver. Det er i virkeligheden tanken der tæller, hvorfor jeg også tror, de fleste kvinder elsker at få blomster – om det så er en fin buket fra blomsterhandleren eller en mælkebøtte fra vejkanten. ;) Jeg glæder mig til at vise kjolen “in action” – den er meget smukkere, når den kommer på.

linje-prikket@2x

Here it is. The dress I got from Christoffer for my birthday. He’s really good at finding nice presents. He really puts an effort in finding the right things and takes note of the things that I’m particularly occupied with, when we’re out shopping.

In this case, he had noticed, that I often complain about not having any nice dresses to wear, when we were going to a party, a birthday or something like that. He is not the type who buys me flowers every week, but it is quickly forgotten, when he put so much thought into other gifts. I am looking forward to show you the dress “in action” – it is much more beautiful when it comes on.

modeblog