H&M-sweateroversized-sweater
I er altså nogle meget opmærksomme og hjælpsomme læsere. ♡ Jeg nævnte forleden, at jeg var på jagt efter en bestemt H&M strik, fra collagen jeg lavede HER, og der gik ikke meget mere end 5 minutter, før fire af jer kom med info om, hvor jeg kunne finde den henne. Tusind tak for det – den er nu i hus. Jeg elsker skjortedetaljen, der stikker ud for neden – det sætter lige prikken over i’et. – Og hvis man bliver træt af den, kan man jo bare klippe den af. ;) Den findes også i sort og mørk petroleum. God weekend, allesammen!

linje-prikket@2xYou are the most helpful readers in the world. ♡ The other day I mentioned that I was looking for a particular H&M sweater, from the collage I showed you HERE and it didn’t take much more than 5 minutes, before four of you came with info on where I could find it. Thanks a lot. I love the shirt detail which I think puts the icing on the cake. – And if I get tired of it, I can just cut it off. ;) It is also available in black and dark petroleum. Have a nice weekend everyone!

modeblog