chokoladekage

Weekenden har stået i festens tegn. Jeg har faktisk fejret fødselsdag både fredag, lørdag og søndag. Mere eller mindre. I går stod den på familiefødselsdag og i dag havde jeg 16 veninder til kager og boller. Christoffer var den eneste hane i hønsegården, men det klarede han ærlig talt meget godt. ;)

Jeg havde bagt den berygtede chokoladekage (find opskriften HER), min mor havde hjulpet til med gulerodskage, småkager, kokostoppe og “rocky road”, mens Christoffer havde bagt koldthævede boller. Det var virkelig en dejlig eftermiddag med masser af grin og pigesnak. Det kan varmt anbefales at holde fødselsdag på denne måde – også selvom man er voksen. ;)

linje-prikket@2x

I’ve been celebrating my birthday almost all weekend. More or less. Yesterday I spent with my family and today I had 16 girlfriends over for cakes and buns. Christoffer was the only rooster in the chicken coop, but he managed very well. ;)

I made the famous chocolate cake (find the recipe HERE), my mother baked a carrot cake, biscuits, coconut tops and “rocky road” while Christoffer made cold raised buns. It really was a lovely afternoon with lots of laughs and girl talk.

festfødselsdags-tilbehørfødselsdagfødselsdagsfestkagefad
modeblog