show-me-your-wardrobe
For et par uger siden var jeg forbi min dejlige veninde Cecilie for at tage et par billeder af hendes lækre garderobe. Cecilie har tidligere vist garderoben frem på bloggen HER, men hele hendes garderobe er efterhånden blevet skiftet ud siden da, så nu er det på tide med et gensyn. ;)

Det jeg rigtig godt kan lide ved Cecilies stil er, at hun er god til at mikse fine high-street fund med lidt mere ekslusive items, som hun ofte finder på lagersalg. Hun arbejder til dagligt som juridisk konsulent, så hendes garderobe er i en vis grad tilpasset derefter. Se med nedenfor, hvor hun viser garderoben frem og svarer på nogle spørgsmål omkring sin stil.

vintersko

Beskriv din stil med 3 ord: “Feminin, klassisk, casual.

inwear-sæt

Hvor shopper du mest? “Designer Lagersalg, Trendsales og H&M.”

hermes-armbånd

Hvad inspirerer dig? “Serier i fjernsynet, instagram og modemagasiner.

sko

Hvad føler du dig bedst tilpas i? “Et par jeans, hvid t-shirt, cardigan og støvler/sneakers.

chanel-taske

Hvad står øverst på ønskelisten? “Klassiske nude Louboutin stilletter, der skal bruges som bryllupssko og et Lala Berlin tørklæde.

nomess

Favoritmærker? “Uhh der er så mange. Sko: Isabel marant/Billi Bi, Tøj: Inwear/H&M, Tasker: Marc By Marc Jacobs, Mulberry og Chanel. jeg kan ikke kun vælge et.

jakker

Bedste stylingtip? “Jeg elsker at gå på lagersalg, fordi jeg altid finder super lækker kvalitetsvarer til gode priser, som kan gøre et outfit interessant. Jeg har investeret i et par super lækre læderleggings, som jeg mikser med high-street fund. Det behøver ikke være dyrt for at se fedt ud.

ganni-maxikjole

Største stilkiks? “Hudfarvede nylonstrømpebukser og alt for korte shorts. Om sommeren er jeg overrasket over, hvor mange piger, der har alt for korte shorts på, hvor man nærmest kan se deres balder.” ;)

tasker

Jeg håber, at I kunne lade jer inspirere af Cecilies fine stil. Hver gang jeg er hjemme hos hende, får jeg lyst til at tage på lagersalg, for hun gør simpelthen de vildeste kup. ;) Se i øvrigt flere garderobe besøg HER, HERHER og HER.