gammelt-sminkebordMY GIRLY VANITY TABLE

Vi har et meget lille badeværelse. Ikke sådan et stå-over-toilettet-og-tag-bad badeværelse, men der er kun lige akkurat plads til det nødvendige. Og ikke en (æstetisk pæn) håndcreme mere. ;) Jeg er lidt en sucker for søde dimser, så da der ikke er plads på badeværelset, har jeg i stedet kastet mig over mit sminkebord, som er fyldt op med alle mulige tøsede genstande. Blandt andet Emilys fine lyserøde bog, som rummer meget spændende og ikke mindst underholdende læsning. Jeg fik i øvrigt lov til at gæsteblogge hos hende i mandags – se og læs resultatet HER. P.S. Jeg fik sminkebordet i konfirmationsgave af mine forældre. Det har en ret sød og speciel historie, som I kan læse HER.

linje-prikket@2x
We have a very small bathroom. Not such kind of bathroom where you have to stand on the toilet to take a shower, but is only room for the most necessary things. I’m kind of a sucker for everything cute and pink, so since there is no room in the bathroom, I have filled up my dressing table with all sorts of girly items. E.g. Emily’s pink book which is not only lovely to look at, but it’s also very exciting and not least entertaining to read. I had the fortune to guest blog for her earlier this week – see and read the result HEREP.S. I got the dressing table for my confirmation from my parents. It has a fairly sweet and special story that you can read HERE.

makeup-penslersminkebord-gammelt
modeblog