lædernederdelJUST BOUGHT THESE TWO NEW PIECES

Det var ikke kun den fine hvide kabelstrik, jeg købte forleden hos Zara. Jeg kom nemlig også til at smide ovenstående rullekravebluse og nederdel i kurven. Jeg modtog pakken i dag og det hele er bare super fint. Jeg shopper efterhånden mere online end i de fysiske butikker. Det er så dejligt at modtage bløde pakker med posten –  også selvom det oftest er fra mig til mig. ;)

linje-prikket@2x
The white cable sweater wasn’t the only thing I bought from Zara the other day. I also added this lovely turtleneck and skirt to the shopping basket. I just received the package today and all items are just gorgeous. Actually, I mostly shop online. It’s so nice to receive soft packages in your mail box – even though it’s always from me to me. ;)

turtle-neckrullekrave-bluse
modeblog