london
I næste uge tager min mor og jeg et smut til London. Vi har længe gerne ville på en storbyferie og London var et oplagt valg her op til jul, hvor der forhåbentlig er pyntet fint op med lys og julestads. Det er flere år siden, vi har været der, så jeg vil høre, om I har nogle gode tips og tricks til, hvad man skal se, hvor man skal spise og ikke mindst hvilke butikker der er værd at besøge? :) Det vil jeg sætte stor pris på.

linje-prikket@2x
Next week my mom and I are going to London. We have been talking about a city break for a long time and London was an obvious choice this time of year, as their Christmas decorations should be insanely beautiful. It’s been years since we have been there, so tips and tricks for what to see, where to eat and not at least where to shop would be highly appreciated.  
modeblog