eftermiddags-teAFTERNOON TEA ♡

Min mor inviterede Christoffer og mig på “afternoon tea” på Bastionen og Løven i dag. Det var simpelthen så hyggeligt og virkelig dejligt at tænke på noget andet end arbejde. Jeg kan mærke, at jeg har haft lidt for meget om ørerne på det sidste, så denne søndag aften står i afslapningens tegn. Jeg er hoppet i hyggetøjet og Christoffer er ved at lave “chicken carbonara” (find opskriften hos Twin Food HER), som vi skal spise i sofaen til en god film. Perfekt søndag hvis I spørger mig. ;) Hvad har I lavet i dag?

linje-prikket@2x
My mom invited Christoffer and me out for afternoon tea at a little café in Copenhagen today. It was just so cosy and it felt great to think about other things than work. I can feel that I’ve been a little too busy lately, so this Sunday evening it’s all about relaxation. I’m wearing my comfy clothes and Christoffer is about to make chicken carbonara (find the recipe HERE) which we will eat in the couch while watching a movie. Perfect Sunday in my opnion. ;) What have you guys been up to today?

bastionen-og-løvenlagkageafternoon-tea
modeblog