crazy-couple

Jeg har endnu engang fået Christoffer til at dele nogle skøre facts om mig (læs flere af hans skøre facts HER). Ofte tror man, at man kender sig selv bedst, men andre lægger bare mærke til nogle helt andre ting. Derfor synes jeg også, at det var ret underholdende at læse. Jeg håber ikke, jeg fremstår som en total lunatic. ;) Del meget gerne jeres egne skøre personlige træk, så jeg kan lære jer endnu bedre at kende.

1. Christina drømmer de mærkeligste drømme og har virkelig ofte mareridt. Nogen gange resulterer det i, at hun ikke tør at gå alene på toilettet om natten. Hun drømte engang, at jeg var en fladfisk, som hun kom til at træde på i vandet. Jeg ved ikke, hvad jeg skal lægge i betydningen af den drøm. ;)
2. Jeg har vænnet mig til at spise kold mad, da Christina altid skal tage billeder af det, inden vi kan gå igang.
3. Christina er dyreelsker med stor D og kan godt finde på at afbryde mig midt i en sætning, hvis hun får øje på en hund, som jeg bare SKAL se. Især hvis det er en Welsh Corgi. Jeg synes mest af alt, det ligner et pølsedyr.
4. Christina har alt for få timer i døgnet, da hun sætter enormt høje krav til sig selv. Det resulterer ofte i, at hun arbejder til langt ud på natten.
5. Hun er bestemt, målrettet og ved hvad hun vil.
6. Christina er meget positiv anlagt, hvilket smitter af på omgivelserne. Hun er god til at få mig i godt humør, selvom jeg har haft en dårlig dag.
7. Hun bryder sig hverken om kaffe, øl eller rødvin, selvom jeg forgæves har prøvet at lære hende det i over 10 år. En date er bare ikke det samme, når den udelukkende består af varm kakao og hyldeblomstdrik. Heldigvis er hun begyndt at kunne lide rosé og hvidvin.
8. Hun har en tendens til at lade prismærker, papir og rester fra afskårne blomster ligge på køkkenbordet, selvom skraldespanden står lige ved siden af.
9. Det samme gør sig gældende for beskidt service, der stilles lige ved siden af opvaskemaskinen. Nogen gange må jeg lige tælle til ti. ;)
10. Hun udtrykker sin begejstring højlydt og tydeligt, hvis der er noget hun synes godt om. Jeg er derfor aldrig i tvivl, hvis jeg har fundet en god gave til hende.

linje-prikket@2xOnce again I’ve asked Christoffer to share some crazy facts about me (read more of his crazy facts HERE). You often think that you know yourself best, but sometimes other people notice little things about you, that you didn’t even knew yourself. I think Christoffer’s facts about me was quite funny to read, so I hope they can entertain you a bit too. I hope I don’t appear as a total lunatic. ;) I would love, if you would share some random facts about yourself, so I can get to know you better. 

1. Christina has the strangest dreams – often nightmares. Sometimes she doesn’t dare to go to the toilet alone at night, if she’s had a bad dream.
2. I have got used to eating cold food, as Christina always takes pictures of it, before we can get started.
3. Christina is a huge animal lover. Sometimes she cuts me off in the middle of a sentence, if she sees a dog that she wants me to see. Especially if it is a Welsh Corgi.
4. Christina has too few hours a day, as she puts enormous pressure on herself. It often results in that she works very late.
5. She is determined, focused and knows what she wants.
6. Christina is very positive brought, which rubs off on her surroundings.
7. She doesn’t like coffee, beer or red wine, though I have tried to teach her for over 10 years.
8. She has a tendency to put the garbage right next to the trash can.
9. The same applies for dirty dishes. Sometimes I have to count to 10. ;)
10. She expresses her enthusiasm loudly and clearly, if there is something she likes.