chicken-carbonara-recipe

AN EASY & DELICIOUS EVERYDAY RECIPE

Godaften piger. Jeg vil blot tippe jer om denne lækre og super nemme hverdagsopskrift, som Christoffer lavede til os forleden. Den tager vitterligt ingen tid at lave og smager himmelsk. ;) I hverdagene leder vi altid efter opskrifter, som max tager 30 minutter at lave, og faldt tilfældigt over denne “chicken carbonara” hos Twin Food. Den kan varmt anbefales. Find opskriften HER. Det er ikke en ret, man skal spise hver aften, hvis man gerne vil holde vægten, haha… Men hvis man laver noget ala DENNE sunde pizza andre dage, går det nok nogenlunde lige op. ;)

linje-prikket@2x
Good evening girls. I just want to tell you about this delicious and super easy everyday recipe that Christoffer made for us the other day. It takes no time to make and tastes heavenly. ;) On weekdays we are always looking for recipes which max takes 30 minutes to make, and in our search we randomly came across this “chicken carbonara” at Twin Food. I can highly recommend you to try it out. Find the recipe HERE.

kylling-carbonara