x-jewellery

1. Bracelet/X-Jewellery HERE, 2. robe/Karmameju HERE, 3. bra/Samsøe Samsøe HERE, 4. clutch/Aiayu HERE, 5. socks/Cos HERE, 6. whisky glass/Shop Dora HERE, 7. cleaning brush/Clarisonic HERE,  8. hand cream/Tromborg HERE, 9. bedding/Ellos HERE

Der er sikkert mange af jer, der i øjeblikket er ved at færdiggøre ønskelisterne. Jeg har her lavet en collage, som I måske kan bruge til inspiration. :) Flere af tingene er havnet på listen, da det er nogle jeg allerede ejer og er super glad for. Blandt andet badekåben og håndcremen som jeg fik i fødselsdagsgave, de fine krystalglas og ikke mindst det smukke armbånd fra X Jewellery. Jeg har brugt det non-stop, siden jeg fik det, da det nærmest passer til alt. Det smarte ved det er, at man kan skifte de forskellige links ud, så man lynhurtigt kan få et nyt udtryk på armbåndet. Jeg overvejer at skifte et par af dem ud med nogle mørkerøde her til jul. Hvilke ønsker står øverst på jeres liste i år?

linje-prikket@2x
There are probably many of you who are about to make a Christmas wish lists. Maybe you can use this collage for inspiration. :) I already own some of the items from the list, which I can highly recommend. I got the bathrobe and the hand cream for my birthday and I also have the beautiful bracelet from the X Jewellery. I’ve been using it non-stop since I got it, as it almost can be combined with any outfit. You can easily change the expression of it by just exchanging some of the links. I am considering changing a few of them with some dark red links for Christmas. What is on your Christmas wishlist this year?

Sponsored by X Jewellery