marble-cover

I’M MOVING INTO A NEW OFFICE

Som flere af jer ved, har jeg de sidste to års tid arbejdet hjemmefra og det har fungeret rigtig godt. Det kræver en del selvdisciplin, men det er lidt nemmere at komme i sving om morgenen, når man rent faktisk elsker det man laver. Jeg sidder som regel ikke hjemme foran computeren hele dagen, men har oftest møder, events, skydninger eller lignende rundt omkring i byen. Selvom jeg ikke spenderer dagen mutters alene, har jeg af og til savnet en at sparre med. Bloggen er min fuldtidsbeskæftigelse, min hobby og min kæmpe passion og jeg har manglet én der delte interessen for netop samme felt.

For en måneds tid siden, var jeg til et hår event, hvor jeg mødte Mette Marie fra Twinpeaks. Hun er virkelig et af de mest imødekommende og underholdende mennesker, jeg længe har truffet. Selvom vi ikke kendte hinanden, gik snakken derudaf og jeg gik derfra med følelsen af, at hende måtte jeg se mere til.

Og ved I hvad… Nu har damen sørme tilbudt mig at dele kontor! Jeg glæder mig HELT vildt. Hun er simpelthen så sød og inspirerende. Hun har virkelig mange jern i ilden, fingeren på pulsen og brænder for det hun laver. Jeg har selv fulgt Mette Maries blog næsten fra den spæde start og jeg kan varmt anbefale jer at gøre det samme. Hun har virkelig talegaverne i orden og skriver nogle sindssygt underholdende indlæg på sin blog Twinpeaks. Jeg glæder mig helt vildt, til at dele kontor med hende, som I kan få et smugkig af HER. Ikke mindst fordi hun er lige så glad for chokolade som mig. ;)

ysl-pungeucalyptus

linje-prikket@2x

The last two years, I have been working from home. It has been working out very well, but sometimes I have been missing someone to spar with. About a month ago, I attended a hair event where I met Mette Marie from Twinpeaks. She is truly one of the most welcoming and entertaining people, I have ever met. Although we did not knew each other, we had so much to talk about.

And you know what… Now she has offered me to share an office! She is just so sweet and inspiring, so I’m really looking forward to it. I’m really looking forward to share the office with her which you can get a sneak peek of HERE. Not at least because she is just as fond of chocolate as me. ;)

modeblog