jul i londonLOVE THE CHRISTMAS SPIRIT IN LONDON

Her er simpelthen så smukt i London. Der er julepynt og julelys overalt! Man burde næsten gøre det til en tradition at tage herover hvert år i november/december. ;) Oxford Street, som der er billede af ovenfor, og New Bond Street er nogle af de smukkeste gader, vi har været forbi. Dagen i går blev brugt på en masse shopping, lidt sightseeing i Notting Hill og en tur i Hyde Park.

linje-prikket@2x
London is just so beautiful. There are Christmas decorations and Christmas lights everywhere! My mom and I are talking about making it a tradition to visit the city every year in November/December. ;) Oxford Street and New Bond Street are the most beautiful streets, we’ve seen these two days. Yesterday we went shopping, sightseeing in Notting Hill and a stop by Hyde Park.

le pain quotidien, morgenmad london

{Vi spiste frokost på Le Pain Quotidien – kam varmt anbefales}

notting hill, london

{Notting Hill}

uldtørklæde, vinterfrakke

{Dagens kluns i form af  jeans og frakke fra Zara, sneakers fra Lacoste, tørklæde fra Part Two og bluse fra H&M}

jamie oliver burger

{Fine små burgere hos Jamie Oliver i Notting Hill}

jul i london

{Det smukkeste julepynt på New Bond Street}

grå frakke, vinterfrakke

{Mutti <3}

notting hill, lyserød dør, london

{Jeg drømmer lidt om at male en af vores døre lyserøde efter at have set denne}

ginger beer

{Min mor og jeg er blevet totalt afhængige af disse Ginger Beers. Kan de mon købes i Danmark?}