kalender-20161. HERE & HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE & HERE, 5. HERE & HERE, 6. HERE 

Jeg har alverdens små bøger, som jeg bruger til at skrive noter, påmindelser, to-do lister og meget mere i. Kald mig bare gammeldags – jeg kan godt lide at have dem i fysisk format og det samme gælder min kalender. Året er snart omme og jeg har derfor været på jagt på Ebay efter en ny og faldt tilfældigt over disse fine “planners”. De koster mellem 56 og 145 kr. inkl. porto og det smarte ved dem er, at de er delt op i både uger og måneder og desuden har de en sektion til personlige noter. Jeg har selv klikket nr. 1 og 2 hjem. Det ville også være en fin julegave, just saying. ;)

linje-prikket@2x

I have all sorts of small books and calendars which I use to write notes, reminders, to-do lists and much more. Just call me old-fashioned – I like to have them in a physical format. It gives me a better overview. Soon 2015 has passed and therefore I have been surfing on Ebay for some new ones. I stumbled upon these cute little floral “planners” which are divided into weeks, months and moreover they have room for personal notes. I have bought number 1 and 2. They could also be used for Christmas gifts, just saying. ;)

modeblog