kelimtæppe@2xkameltur-marrakech@2xmarrakech-cheap-hotel@2xsaint-laurent-house@2xspice-market@2xGOING TO MARRAKECH NEXT WEEK

Christoffer og jeg har meget spontant bestilt rejse til Marrakech i næste uge. Vi har længe talt om, at vi gerne ville afsted og da vi fandt ud af, hvor billige billetterne er i øjeblikket, slog vi til. Jeg glæder mig helt ekstremt meget – både til at gå på opdagelse på markedet fyldt med alverdens fine tæpper, lamper og dimser, forhåbentlig at komme på en tur ud i ørkenen og ikke mindst til at slappe af og prøve deres såkaldte “hamam”. Jeg var der for fem år siden med studiet og har længe gerne ville et smut tilbage og ikke mindst vise Christoffer byen. Det er virkelig som at træde ind i Alladins hule. Se billeder fra vores studietur HER. Tips og tricks til Marrakech modtages med kyshånd. ;)

blog, københavn, high-street

Christoffer and I have very spontaneously ordered a trip to Marrakech next week. I’m really looking forward to it – both to explore the market filled with all sorts of rugs, lamps and gizmos and hopefully we also have time to visit the dessert. I was there five years ago, but I have wanted to go back for a very long time to visit the city. See the pictures from my last trip HERE. If you have been to Marrakech, I would really appreciate some tricks and tricks for what to see, where to eat and where to shop. Thanks ;)