la-handira

{Svært at vælge blandt alle de fine tæpper}

rood-top-terrace

{Vores hyggelige tagterrasse}

marrakech-road-edward

{Her er simpelthen så smukt på Riad Edward}

avocado-sandwich

{Hurtig frokost på hotellet – en grillet sandwich med avocado, gedeost og koriander, mums}

rooftop-terrace

{Ham den søde}

tagterrasse

{Kan ikke få nok af vores hyggelige lille riad}

kat
Vi har brugt det meste af dagen i den gamle bydel af Marrakech. Som nogle af jer nok har set på Instagram, har vi været på tæppejagt og endte hos butikken La Handira, som har alt hvad hjertet begærer, når det gælder marrokanske tæpper. :) Vi fandt et virkelig fint et, som jeg glæder mig til at vise jer. Ellers har dagen stået i afslapningens tegn. Så skønt! Håber I alle får en rigtig dejlig weekend.

blog, københavn, high-street
We have spent most of the day in the old part of the city. As some of you might have seen on Instagram, we have been out looking for a new rug for our home. We ended up in a shop called La Handira which has everything that you heart may desire and we bought a really beautiful carpet. Looking forward to show it to you. Have a wonderful weekend, girls.