marrakech-riad-edwardhimmelsengmarrokansk-lampebadeværelsekaktus kopiriad-edward-marrakechriad-edward-room
Vi har de første tre nætter boet Riad Edward. Riad betyder have og er en slags lille hotel i den gamle bydel, som har en fin gårdhave inde i midten – typisk fyldt med blomster, planter og en pool i midten. Riad Edward er virkelig SÅ hyggeligt. Ligegyldigt hvor man kigger hen er der kælet for detaljen – sådan et sted Pinterest kun drømmer om. ;) Det er virkelig som et lille paradis midt i den ellers meget hektiske by. Jeg kan VARMT anbefale det, hvis I overvejer et smut til Marrakech. Det ligger centralt, har de sødeste og mest hjælpsomme bestyrere og desuden er priserne yderst rimelige. Derudover har de deres eget lille hammam/spa og et lækkert menukort. Se flere billeder af stedet HERHER. Vi kunne ikke beslutte os blandt alle de fine riads, så vi har faktisk booket hele to af slagsen. ;) Jeg skal nok lave et review af det næste riad også. Stay tuned.

blog, københavn, high-street

The first three nights we have stayed at Riad Edward. Riad means garden and is a sort of small hotel in the old part of town, which has a nice courtyard – typically filled with flowers, plants and a pool in the middle. Riad Edward is really SO cozy. No matter where you look there are cute little detail – such place Pinterest’s dreams are made of. ;) It really is like a small paradise in the hectic city. I can highly recommend it, if you are considering a trip to Marrakech. It is centrally located, has the sweetest and most helpful managers and the prices are extremely reasonable. Additionally, they have their own little hammam/spa and a delicious menu card. Find more pics from Riad Edward HERE & HERE. We could not decide among all the little riads, so we actually booked two. ;) I’ll make a review of the next riad too. Stay tuned.