riad-palacio-especiaswhere-to-stay-marrakechmarokkansk-teltmorocco-riadriad-palacio-moroccobathtubriad-palacio-especias-marrakech

Så er vi kommet hjem til Danmark igen. Det var virkelig en skøn tur og tiden er bare fløjet afsted. Sådan går det jo desværre, når man har det sjovt. ;) Vi boede som sagt på hele to riads, da vi simpelthen ikke kunne beslutte os for, hvilket et vi helst ville booke. Nogen vil nok mene, at det er temmelig skørt ikke bare at vælge ét hotel, men vi synes også, det er en oplevelse at bo på forskellige hoteller og har faktisk gjort det flere gange.

Vi boede som sagt på Riad Edward de tre første nætter (læs anmeldelsen HER) og rykkede derefter ind på Riad Palacio De Las Especias. Det første sted var fuldstændig fantastisk og der skulle derfor en del til at imponere os, men jeg må indrømme, at jeg faktisk har svært ved at vælge mellem de to steder. De var begge mega gennemførte og top lækre på hver sin måde. Riad Edward havde en charmerende boho vibe over sig, mens Riad Palacio De Las Especias var mere ensartet og fint i stilen, som I nok kan fornemme på billederne ovenfor. Jeg kan helt klart anbefale begge steder, hvis I overvejer et smut til Marrakech. Riad Edward var en anelse billigere end Riad Palacio De Las Especias, hvilket selvfølgelig også har noget at sige.

blog, københavn, high-street

Now we are back home in Denmark. It really was a wonderful trip to Marrakech – time has just passed by too quickly. ;) As I told you earlier, we stayed at two riads while we were there, simply because we could not decide which one to book. Some would might think it’s silly to book to hotels, but we also think it’s an experience to stay at different hotels and we have actually done it several times.

As I said, we stayed at Riad Edward the first three nights (read the review HERE) and then we moved into Riad Palacio De Las Especias. The first place was absolutely fantastic and therefore we had quite high expectations to the new riad as well, but I must admit, that I actually have a hard time choosing between the two riads. They were both super nice in their own ways. Riad Edward had a charming boho vibe about it, while Riad Palacio De Las Especias was more “high-class” and were more consistent style wise, as you can probably see in the pictures above. I can definitely recommend both places, if you are considering a trip to Marrakech. Riad Edward was slightly cheaper than Riad Palacio De Las Especias, which of course also have something to say.