julegave-ideer

1. pajamas/H&M HERE, 2. necklace/Pico HERE, nail file/HERE, skirt/Âme Copenhagen HERE, book/love style life HERE, mascara/Jane Iredale HERE, glitter socks/Vero Moda HERE, lip balm/Tromborg HERE, bra/Monki HERE, top/Âme Copenhagen HERE, nail polish/Mavala HERE, earrings/Hvisk HERE, vase/Kähler HERE

Har I fået købt alle julegaverne? Hvis ikke kan I måske lade jer inspirere af min lille collage med 13 fine ønsker under 500 kr. :) Flere af ønskerne er allerede på min egen liste – blandt andet neglefilen fra Herôme, som er en af de bedste der findes, det fine natsæt fra H&M, halskæden fra Pico og bogen skrevet af bloggeren Garance Doré. Find inspiration til kærestens/mandens julegave HER og til boligen HER.

blog, københavn, high-street
Have you bought all the Christmas presents yet? If not, you can might find some inspiration in my little collage with 13 cute gift ideas under 500 dkk. More of the things are already on my own list  – e.g. the nail file from Herôme, which is one of the best there is, the cute pajamas from H&M, the necklace from Pico and the book written by the blogger Garance Doré. Find more inspiration for what to buy for your boyfriend/husband HERE and for your home HERE.