Der er virkelig mange lækre spisesteder i Marrakech. Dog kan de være svære at finde, hvis man ikke har fået dem anbefalet, da mange af dem ligger bag store, lukkede døre uden noget skilt. Andre ligger på tagterrasser, som man ikke lægger mærke til med det blotte øje. Vi havde hjemmefra undersøgt, hvor det var godt at spise og fik prøvet en hel del forskellige restauranter og caféer under vores ophold. Jeg vil herunder dele tre styks med jer, som alle er mega gennemførte og hyggelige og de hører desuden alle under samme kæde.

……………………………………………………………………………

There are so many delicious restaurants and cafées in Marrakech. However, they can be difficult to find, if you haven’t heard of them, since many of them are hidden behind huge, closed doors without any signs. Others are placed on roof terraces which you don’t notice, if you don’t know what to look for. We had done a lot of research before we went to Marrakech and below are three lovely restaurants, I would like to recommend to you. 

jardin-marrakechskovmandsskjorte copyrestaurant-jardin-marrakech Café Jardin

Café Jardin er både ideel til frokost og til aftensmad. De har et menukort med alle de traditionelle retter som tagine og couscous serveret på en lækker, moderne måde. Desuden har de også helt almindelige lækre caféanretninger som f.eks. club sandwich. Deres kødboller i tomatsovs kan varmt anbefales. De har den hyggeligste gårdhave med sol hele eftermiddagen, som ligger meget uforstyrret midt i den hektiske medina.

blog, københavn, high-street
Café Jardin is both ideal for lunch and for dinner. They have a menu with all the traditional dishes like tagine and couscous served in a delicious, modern way. In addition, they also serve common delicious meals such as club sandwich. Their meatballs in tomato sauce are highly recommended. They have the cosiest patio with sun all afternoon – very undisturbed in the middle of the hectic medina.

cafe-i-marrakechmarrakech-restaurantcafé-epices-marrakecjdes-epices-marrakechCafé des Épices

Café des Épices serverer mange forskellige morgenmads- og frokostanretninger. Vi spiste frokost her to gange. Det er lækkert, simpelt og tilmed super billigt. Man giver noget ala 30 kroner for en sandwich. Jeg kan varmt anbefales deres vegetar- eller tunsandwich, hvis I skulle komme forbi. Tip: spis den på øverste etage med udsigt over hele byen.

blog, københavn, high-street
Café des Épices serves a variety of breakfast and lunch meals. We ate lunch there twice. It’s delicious, simple and also super cheap. You pay something like 30 dkk for a sandwich. I can highly recommend their vegetarian- or tuna sandwich, if you stop by some time. Tip: eat it on the top floor with a view over the entire city.

nomad-marrakechcafe-nomad-marrakechCafé Nomad

Café Nomad er virkelig super gennemført. De har den hyggeligste tagterrasse som er indrettet med lyskæder og fede møbler. De serverer mange traditionelle, marrokanske retter og ligesom Café Jardin er det serveret på en moderne måde. De har desuden noget nær verdens bedste chokoladekage. Den er I nødt til at prøve, hvis I besøger Marrakech en dag.

blog, københavn, high-street
Café Nomad is such a cool place. They have the coolest roof terrace which is decorated with light chains and lovely furniture. They serve many traditional Moroccan dishes and like Café Jardin they are served in a modern way. They also have one of the best chocolate cakes, I’ve ever tried.